Kmetija Jovan Selišnik
Kmetija Jovan Selišnik
Srednji Dolič 46, 2382 Mislinja

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Kmetija Jovan Selišnik

Kmetija Jovan Selišnik nadaljuje več kot stoletno tradicijo hribovske kmetije, da svojim odjemalcem ponuja kakovostne in aktualne produkte. Znanje prednikov kmetije, ki so spoštovali naravo in njene dobrine, ohranjamo in negujemo, da bi prešlo tudi na bodoče rodove. Hkrati pa sprejemamo sodobne izzive časa in jih umeščamo v tradicijo.

Kmetija se nahaja pod obronki Paškega Kozjaka na nadmorski višini 710 m, na dokaj vetrovni lokaciji. Nedaleč vstran od kmetije se nahaja studenec z imenom Apoteka, od katerega se kmetija vodno preskrbuje. Več kot polovica površine kmetije je gozdnata, središče kmetije pa je vertikalno pod vrhom pogorja Basališče (1272 m).

Naša ponudba

Fermentirana soja - natto

Naša fermentirana soja SLONATTO je iz domače ekološko pridelane soje, ki se producira z lastnim semenom že več kot deset let. Mikrobi za fermentacijo so od proizvajalca Mitoku Japanese Držimo se standardnega postopka fermentacije s kuhanjem soje v pari pod tlakom. Zaradi tega ima SLONATTO prijeten in nežen okus. Med fermentacijo so fermentirana zrna v stiku samo s steklom in lesom. SLONATTO ponujamo v steklenih kozarcih, ki so vakuumirani. Neto vsebina kozarca je 300 g, kar zadostuje za tedensko količino uživanja, ki jo priporočajo nutricisti.
https://seli.si 

Cena: 26,00 €/kg
Fermentirana soja - natto

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem