Kmetija Jovan Selišnik
Kmetija Jovan Selišnik
Srednji Dolič 46, 2382 Mislinja

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Kmetija Jovan Selišnik

Kmetija Jovan Selišnik nadaljuje več kot stoletno tradicijo hribovske kmetije, da svojim odjemalcem ponuja kakovostne in aktualne produkte. Znanje prednikov kmetije, ki so spoštovali naravo in njene dobrine, ohranjamo in negujemo, da bi prešlo tudi na bodoče rodove. Hkrati pa sprejemamo sodobne izzive časa in jih umeščamo v tradicijo.

Kmetija se nahaja pod obronki Paškega Kozjaka na nadmorski višini 710 m, na dokaj vetrovni lokaciji. Nedaleč vstran od kmetije se nahaja studenec z imenom Apoteka, od katerega se kmetija vodno preskrbuje. Več kot polovica površine kmetije je gozdnata, središče kmetije pa je vertikalno pod vrhom pogorja Basališče (1272 m).

Naša ponudba

Grški jogurt

Jogurt nastane z bakterijsko fermentacijo mleka. Vsebuje veliko mlečnih beljakovin, kalcija, vitaminov B6 in B12 ... Prvi zapisi o uporabi jogurta so stari že več kot 4500 let, v ljudski medicini pa so ga pogosto uporabljali kot zdravilo. Ko prvič poskusimo grški jogurt, nas popolnoma zasvoji, saj se zaradi svoje kremaste strukture ter izrazitega okusa, povsem loči od navadnih jogurtov.
https://seli.si/ 

Cena: 8,00 €/kg
   Grški jogurt

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem