O portalu "Nakup pri kmetu"

Portal Nakup pri kmetu je mesto, kjer lahko uporabniki poiščejo želene kmetijske pridelke pri slovenskih kmetijah, dobijo o njih ključne informacije in se nato odpravijo do kmetije, da opravijo nakup. Na drugi strani je portal namenjem kmetijam, ki želijo z objavo svoje ponudbe na portalu Nakup pri kmetu pridobiti večje število končnih kupcev.

“Z gajbico do kmeta”

Ideja za nastanek spletnega portala Nakup pri kmetu je nastala zato, ker veliko ljudi, ki živi v mestih in naseljih, nima lastnih pridelovalnih površin, kjer bi lahko gojili domače pridelke. Dandanes ne vemo kakšna je kvaliteta pridelkov, ki jih dobimo v supermarketih in ostalih trgovinah, zato želimo s tem portalom, narediti vez med kmetijami in kupci, kjer si bo možno na spletu izbrati pridelke in kmetije in se nato tja odpeljeti po svežo zelenjavo, sadje in ostale pridelke.

Spletni portal Nakup pri kmetu je bil torej vzpostavljen z namenom ustvariti mrežo kmetij in njihovih potrošnikov, ki bi nudila potrošnikom kakovostne izdelke, kmetijam pa večji dobiček. Na spletni strani je možno pridobiti informacije o tem, kakšne, po kakšni ceni in kako kakovstne kmetijske pridelke ponujajo kmetje. Pridelki so na ta način bolj ugodni, v primerjavi s tistimi v trgovinah, predvsem pa je dodana vrednost na pričakovani kakovosti in znanem poreklu. Na ta način želimo spodbujati tudi kmetovanje, saj imajo kmetije večji dobiček, kot če prodaja pridelke trgovinam in trgovskim verigam.

Zato kmetije ne čakajte in čimprej vpišite kaj pridelujete, kajti nekje v bližini je najverjetneje že nekdo s pripravljeno gajbico, da se odpelje k vam po sveže in domače pridelke.

 

Brezplačen vpis kmetije »

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

info@pri-kmetu.si

BUČKA IT d.o.o.

Ulica Metoda Mikuža 10
1000 Ljubljana
Matična številka: 6570348000
Davčna številka: 26080729

Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem