Ekološka družinska kmetija Olea
Ekološka družinska kmetija Olea
Piranska 1a, 6310 Izola/Isola

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Ekološka družinska kmetija Olea

Ekološka družinska kmetija Olea se nahaja na pobočju obalnega gričevja nad Izolo. Krasijo jih ekološki nasadi oljk, češenj in fig, ki nudijo zdrav in pristen istrski pridelek ter omogočajo razposajenost in sprostitev v naravi.

Na naši družinski kmetiji si prizadevamo pridelati čim bolj kakovostne pridelke s čim manjšim posegom v naravo, zato je naša pridelava od samega začetka izključno ekološka. Verjamemo, da nam edino tako narava ponudi najkakovostnejše plodove ravno takrat, ko jih naše telo najbolj potrebuje. 

O kakovosti naših proizvodov pričajo številne nagrade in dolgoletne visoke uvrstitve na nacionalnih in prestižnih mednarodnih tekmovanjih. Najbolj pa nas osrečijo zadovoljni kupci, ki prepoznajo naš trud in zapriseženost h kakovosti. Prepričani smo, da je za zdravje telesa, uma in duha pomembno s kakšno naravnanostjo se pridela naša hrana, zato vse kar počnemo, počnemo iz srca in v sodelovanju z naravo.


  • Certifikati BIO/EKO pridelava

  • Ekoloski Ekoloski
     

Naša ponudba

olje Ekstra deviško oljčno olje Slovenke Istre ZOP

Ekstra deviško oljčno olje Slovenske Istre je hladno stiskano oljčno olje višje kategorije bogato z antioksidanti, vitamini in z ugodno maščobnokislinsko sestavo.

Izolanka je mešanica sortnih olj nežnejšega okusa. V kulinariki se odlično poda k zelenjavi, še posebej grški solati, presnim kalčkom, špargljem in gobam ter tudi perutnini. Odlično zaokroži okus omakam in mladim sirom, še posebej mozarelli. Dobro se poda k belim ribam in ribjemu karpaču ter hobotnici v solati.

Oljčno olje Izolan je mešanica treh sortnih olj, ki daje Izolanu intenziven okus ter svežo aromo z izraženo sadežnostjo, grenkobo in pikantnostjo. V kulinariki se odlično poda k mesu, predvsem mesu iz žara, plavim ribam in školjkam, staranim sirom, testeninam s tartufi, mešanim solatam, radiču in artičoki. 

Cena: Za ceno pokličite na 041 287 867
olje Ekstra deviško oljčno olje Slovenke Istre ZOP

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem