Zavod Zrnje
Zavod Zrnje
Cesta bratsva in enotnosti 20, 8330 Metlika

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Zavod Zrnje

ZRNJE – Zavod za promocijo zdravega in varnega življenja je neodvisen, nepridobitven ter humanitarno usmerjen zavod, ki je bil ustanovljen z idejo in željo po osveščanju in izobraževanju otrok ter odraslih na področju zdravega in varnega življenja.V Zavodu nabiramo, sušimo in posredujemo več kot 40 zelišč. Poleg čajev in čajnih mešanic proizvajamo še čemažev pesto, marmelade, sirupe, sokove, tinkture in trakove sušene govedine.DOMAČO  SUŠENO ZAČINJENO GOVEDINO (BEEF JERKY) pripravljamo po starih receptih tako imenovane metode sušenja na nizkih temperaturah s soljo in začimbami.

Naša ponudba

goveje meso Domača sušena začinjena govedina ORIGINAL BEEF JER

DOMAČA SUŠENA ZAČINJENA GOVEDINA (BEEF JERKY) je narejena iz pustega govejega stegna 100 % slovenskega porekla, ki mu je bila odstranjena vsa maščoba, narezana na trakove in nato posušena, kar preprečuje kvarjenje. To sušenje vključuje dodajanje soli za preprečevanje razvoja bakterij na mesu ter začimb za boljši okus, preden mu odstranimo vlago.
Zaradi nizke vsebnosti maščob in vlage je DOMAČA SUŠENA ZAČINJENA GOVEDINA (BEEF JERKY) prava beljakovinska bomba. Prav zaradi tega jo redno uporabljajo profesionalni vojaki, profesionalni športniki ter vsi, ki po napornem treningu ali delu potrebujejo nove moči.  

Cena: 3,40 €/paket
goveje meso Domača sušena začinjena govedina ORIGINAL BEEF JER

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem