Ekološka kmetija Žgajnar

Ekološka kmetija Žgajnar

Studenec 28, 6230 Postojna, 6230 Postojna

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Ekološka kmetija Žgajnar

Dostava ekoloških mlečnih in mesnih izdelkov ter ekološkega svežega mesa na dom! Več na naši spletni trgovini: https://narocila.biodobrote.si/sl

Pred pragom Postojnskih vrat, tam kjer se notranjski svet preveša proti Krasu in Primorski, se v objemu gozdov razprostirajo zeleni travniki. Prijazni pašniki Eko kmetije Žgajnar. Poslušamo naravo, opazujemo njene zakonitosti, sodelujemo z njo.
Pustimo se voditi izročilu tradicije in navdihu inovativnosti. Ne sklepamo kompromisov, naša proizvodnja je v celoti ekološka. 

Vse svoje napore usmerjamo v to, da bi bili dobri, izvirni in prodorni. To je od nekdaj naš način življenja. Delamo kot dobri gospodarji in za nas je najpomembneje, da se naše živali dobro počutijo. Prizadevamo si za njihovo dolgoživost in za pristnost naših izdelkov.

V naše mlečne izdelke dodajamo le pazljivo izbrane naravne ekološke dodatke, sadje in zelišča. V premišljenem procesu izdelave skrbimo, da nikoli ne uporabimo umetnih sredstev za konzerviranje.

Na Ekološki kmetiji Žgajnar redimo tudi živino za zakol. Porabnikom ponujamo sveže goveje meso, staro in mlado govedino, telečje meso in svinjsko meso. Ponujamo tudi pester nabor svežih mesnih in suhomesnatih izdelkov.


  • Certifikati BIO/EKO pridelava

  • Ekoloski Ekoloski
     

Naša ponudba

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem