ČEBELARSTVO POSLEK-MR.BEE
ČEBELARSTVO POSLEK-MR.BEE
MARIBORSKA 45, 2314 Zgornja Polskava

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

ČEBELARSTVO POSLEK-MR.BEE

Mr.Bee // Cebelarstvo Poslek

Mr.Bee ponuja pestro izbiro medenih izdelkov - od klasicnih medov ( cvetlicni, akacija, gozdni, lipov, kostanjev, smrekov,…) pa vse do slastnih kremnih medov z malino, cokolado, lešnikom, jabolkom in cvetnim prahom, ki so obogateni s samimi naravnimi sestavinami, kot je liofilizirano sadje, cebelji proizvodi ter dodatki brez sladkorja. Še posebej ponosen je na svoj kremni med z grozdjem izabela, za katerega je prejel zlato priznanje za gastronomski kulinaricni spominek Slovenije, prav tako pa je Žlahtna izabela tudi postala Naj spominek Slovenske Bistrice 2019.

 

Mr.Bee-jevi zdelki so lokalni, kvalitetni ter inovativni in so lahko čudovito darilo za vsakogar. Vsak medeni izdelek ima svojo zgodbo, ki ljudi osvešča o pomenu cebel ter njihovem življenju.

In kot pravi naš Mr.Bee:” Med in medene darove je treba ceniti, spoštovati ter jih sprejemati z ljubeznijo. Šele takrat, ko bomo razumeli naravo in njene zakonitosti, bomo sposobni pomagati sebi in svetu okoli nas.”

Izdelke po predhodnem narocilu ( na 041 568 513 ali info@mrbee.si ) pripravimo za vas v Mr.Bee-jevi domaci trgovinici na Zg.Polskavi, ki jo lahko z veseljem tudi obišcete, za tiste iz oddaljenih krajev pa izdelke pošljemo tudi po pošti.

Mr.Bee in cebelice

Naša ponudba

med GOZDNI // Gozdni zaklad za radovedne

 

Cena: 13,00 €/900g
med GOZDNI // Gozdni zaklad za radovedne

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem