Ekološka družinska kmetija Olea
Ekološka družinska kmetija Olea
Piranska 1a, 6310 Izola/Isola

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Ekološka družinska kmetija Olea

Ekološka družinska kmetija Olea se nahaja na pobočju obalnega gričevja nad Izolo. Krasijo jih ekološki nasadi oljk, češenj in fig, ki nudijo zdrav in pristen istrski pridelek ter omogočajo razposajenost in sprostitev v naravi.

Na naši družinski kmetiji si prizadevamo pridelati čim bolj kakovostne pridelke s čim manjšim posegom v naravo, zato je naša pridelava od samega začetka izključno ekološka. Verjamemo, da nam edino tako narava ponudi najkakovostnejše plodove ravno takrat, ko jih naše telo najbolj potrebuje. 

O kakovosti naših proizvodov pričajo številne nagrade in dolgoletne visoke uvrstitve na nacionalnih in prestižnih mednarodnih tekmovanjih. Najbolj pa nas osrečijo zadovoljni kupci, ki prepoznajo naš trud in zapriseženost h kakovosti. Prepričani smo, da je za zdravje telesa, uma in duha pomembno s kakšno naravnanostjo se pridela naša hrana, zato vse kar počnemo, počnemo iz srca in v sodelovanju z naravo.


  • Certifikati BIO/EKO pridelava

  • Ekoloski Ekoloski
     

Naša ponudba

olje Oljčno olje z agrumi / zelišči /česnom

Oljčno olje Lilos je pnarejeno s hladnim stiskanjem iz oljk, ki smo jim dodali ekološko pridelane limone in lovorjeve liste. Lilos se lepo sklada s sladkimi okusi, zlasti s sladoledom, sadno kupo in koktejli. Dodajamo ga lahko tudi k palačinkam, potici, celo baklavi in koktejlom.
 

Cena: Za ceno pokličite na 041 287 867
olje Oljčno olje z agrumi / zelišči /česnom

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem