Kmetija Pr Turk
Kmetija Pr Turk
Rovte 8, 4244 Podnart

Oglejte si našo ponudbo Kontakt in zemljevid

Kmetija Pr Turk

V slikoviti vasici pod Jamnikom, sredi neokrnjene narave je skrita mala vasica Rovte (490 nmv). Manj kot 20 hiš, razporejenih po stari vaški ureditvi na “kmete” in “kajže”, nudi prijetno zavetje pred vso dandanašnjo norostjo tega sveta.

Vasica izžareva edinstveno energijo stoletne povezanosti človeka in narave in s tem popotniku skoznjo podari občutek globokega miru in spokojnosti.

Tam boste našli tudi KMETIJO TURK, prežeto s stoletno tradicijo sonaravnega sadjarstva in izvrstne žganjekuhe.

Rovte so oddaljene od vsakodnevne naglice, a pravzaprav le dobrih 15 MINUT VOŽNJE iz gorenjske avtoceste (izhod Kranj zahod, preko Besnice ali Podtabor, preko Podnarta).

DOBRODOŠLI!

Naša ponudba

suho sadje jabolka, hruške - viljamovke

Najlepše sadje iz sadovnjaka pozorno očistimo, razrežemo in posušimo v kondenzacijski sušilnici. Tako nastanejo slastni jabolčni krhlji, ki se najbolj priležejo pozimi, ko telo kliče po čisti energiji. Iz njih lahko pripravite tudi slastno krhljevko, kakršno so pripravljale naše babice – recept boste našli na embalaži naših krhljev. Suhi jabolčni krhlji so lahko samostojno ali v kombinaciji s katerim izmed ostalih naših izdelkov čudovito in zdravju prijazno darilo.

Poleg jabolčnih so na voljo tudi krhlji posušenih viljamovk – izreden prigrizek, ki po okusu prekaša marsikakšno sladkarijo. Zelo radi jih imajo tudi otroci, zato jih lahko uporabimo kot zdrav nadomestek sladkih pregreh.

Na voljo tehtano ali pakirano.  

Cena: Za ceno pokličite na 04 530 66 66 ali 041 608 642
suho sadje jabolka, hruške - viljamovke
×

Opozorilo!

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

KONTAKT

Stopite v kontakt. Pošljite sporočilo:

Ne zamudite več nobene ponudbe!
NAROČITE SE NA E-NOVICE
×
Ta spletna stran uporablja piškotke (cookies), da se lahko z njihovo pomočjo prilagaja vam, ki ste jo obiskali.
Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o tem